Står dit firma foran nye udfordringer eller forandringer? Trænger dit personale til et motiverende input eller idéer til, hvordan man kan løse udfordrende situationer? Eller har I blot lyst til, at alle går hjem med et stort smil på læben, glade maver og et ekstra skud gåpåmod?

Book en dag med MadMikkel, og lad os sammen finde frem til, hvad der passer præcis til jer! Det kunne være et foredrag med mad, workshops og vinsmagning med udgangspunkt i glæden for den gode smag og lysten til nye eventyr.

Læs herunder f.eks. meget mere om mit Co-Fooding koncept, som er udviklet til større internationale firmaer, hvor der gennem maden arbejdes målrettet med at øge samarbejdsevnen på tværs af afdelinger og kulturer i en virksomhed.

Co-Fooding

Nuværende projekter:

– Ambassadør og medudvikler af et af Danmarks største madprojekter “GoCook”, som går ud til 160.000 elever på skoler i hele landet.
– Projektleder og workshop facilitator på “Vild mad i skolen”, et projekt igangsat af “Smag på Aarhus”, som ligger under Aarhus Kommune.
– “Fra institutionskøkken til familiekøkken” – Et projekt i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme i Gentofte Kommune

Tidligere hyret ind af bl.a.:

– MadKulturen
– Undervisningsministeriet
– FOF – Aarhus
– Hvidovre Kommune
– Kulturhovedstad Aarhus
– Læreruddannelsen, UCC København
– Mensa
– Gentofte Ungdomsskole
– Frederiksberg skole, Aarhus
– Arkitema Architects
– Delendorff Advisory

——————————————————————

“Mikkels engagement og nærvær er fængende og inspirerende. Han gør det nemt at relatere egne oplevelser til hans fortællinger om at udfordre sig selv og gå efter guldet.”

– Nina M. Andersen, Udviklingskonsulent ved Hvidovre Kommune, Marts 2017