Hvordan smager fremtiden ?

Hvad sker der, hvis man tør at give slip på kontrollen og samtidig griber efter mulighederne?

Giv eleverne lysten til at drømme stort. Til at turde gå igennem de udfordringer, der venter dem, med en forventning om et positivt resultat og tro på egne evner. Lad dem blive inspireret til selv at søge ud i en mangfoldig verden. Både hvad angår smagsløg , madvaner, kultur og eventyrlyst.  Det handler om at få vækket nysgerrigheden og rykket ved vores grænser.

Der er god mulighed for at tilkoble forskellige workshops og teambuilding til foredragene. Maden vil her altid komme i fokus, med koblingen mellem hvordan vi forholder os til den og verden omkring os. Der sker nemlig noget specielt, når vi  f.eks. undersøger og forholder os til konsekvenserne af vores madvaner, samtidig med at vi smager på fremtidens mad.

Foredrag og workshops passer til folkeskolens ældste klasser, efterskoler, videregående uddannelser, højskoler osv. Tidsramme kan være fra 1,5 time til en hel dag.

Kontakt mig for at høre nærmere.


“Vi havde MadMikkel forbi Gentofte Ungdomsskole til et fantastisk oplæg, om hvordan man tackler udfordringer i alle størrelser og når sine mål – nogle gange via uventede omveje.
Det hele blev fortalt med udgangspunkt i det utrolige eventyr af en rejse han har været afsted på, hvor han cyklede fra Aarhus til Antarktis.
Hvis I har brug for et velfortalt, spændende, følelsesladet og bevægende foredrag til elever i alle aldre, så er det her manden I skal ringe efter”

– Troels Graff Nysom, Afd.-leder Gentofte ungdomsskole.