Står I og skal igang med et nyt madprojekt? Eller er I nysgerrige på hvilke gevinster, der ligger i at sætte maden, bæredygtighed og måltidet højere på prioriteringslisten hos netop jer?

Trænger I f.eks. til ny inspiration i kantinen, hvor fokus kunne være på en grønnere, sundere, mere bæredygtig og smagfuld oplevelse? En proces hvor man nemt kan komme i tvivl om, hvordan man bedst får både køkkenpersonale og ikke mindst de spisende ansatte, elever, patienter eller noget helt fjerde med på vognen?

Det kan også være, at I arbejder som fødevareproducenter, og kunne have lyst til at udvikle nyt innovativt og appetitvækkende materiale til diverse målgrupper.

Det kan f.eks. være undervisningsmaterialer til de unge i  madkundskab omkring i landets folkeskoler. Altid materialer der er med til at skabe den ekstra gode smagsoplevelse, som vækker begejstring og nysgerrighed hos jeres forbrugere.

Eller hvad med fødevaremesser, festivaler og events, hvor der f.eks. kan være behov for at tænke anderledes og i en mere brugerinvolverende og smagsoplevende retning?

Mulighederne er mange… Men lige gyldig hvor I er henne i processen, er I altid mere end velkommen til at tage kontakt! – Gennem en uforpligtende snak kan vi sammen spore os ind på, hvilke nye initiativer, der vil give mening at sætte på menuen hos jer – Min madkurv er pakket med over 20 års erfaring indenfor gastronomiens og formidlingens verden, og jeg er aldrig i tvivl om, at vi i fællesskab altid kan finde frem til den helt rigtige løsning for jer!

Læs mere om mit Co-Fooding koncept, som er udviklet til større internationale firmaer, hvor der gennem maden arbejdes målrettet med at øge samarbejdsevnen på tværs af afdelinger og kulturer i en virksomhed.

Nuværende projekter:

  • The Ocean Race – Aarhus 2023 – Sustainability Island – Projektstyring og udvikler på nyt læringsunivers – https://tor.aarhus.dk/
  • WSP – Bæredygtigt havprojekt med fokus på gastronomi – https://www.wsp.com/da-dk
  • Smags-ambassadør for Smag for Livet – https://www.smagforlivet.dk/
  • Madanmelder og redaktionsarbejde for White Guide Denmark og freelance skribent for Gastro
  • Efteruddannelse af madkundskabslærere og køkkenledere – Kurser hos Balle – Kursus og læring – https://balle-kursus.dk/kursus/madkundskab-som-valgfag/
  • Winest – Konsulent og club-manager i vin-investeringsfond – https://www.winest.dk/
  • Danske Madpublicister – Bestyrelsesmedlem – https://danskemadpublicister.dk/

Tidligere hyret ind af bl.a.:

“Nysgerrig, inspirerende og simpelthen hamrende dygtig i et køkken. Det er hvad, vi har oplevet, mens vi har arbejdet med Mikkel gennem de seneste 2 år. Vi har imidlertid også været glade for samarbejdet fordi Mikkels forståelse for processer, strategier og kontekstforståelse, er helt eminent.

Det har betydet, at vores projekt med at få bragt naturens råvarer ind i skolekantiner, har kunnet lande i vidt forskellige kantinekøkkener rundt i Aarhus med vidt forskellige mennesker involveret. Mikkel giver sig tid til at forstå stedets potentialer, menneskene bag og koble den viden med en større vision, som kan virke langt væk fra det praktiske i et køkken.

Vi ved, at det største spild i efteruddannelse sker, når man kommer fra kursus med teori og efterfølgende skal implementere i egen hverdag. Det tager Mikkel hånd om i sin metodik og det ligger altid latent i hans arbejde, at den viden og inspiration der videregives, skal kunne bruges konkret, – også når han er gået ud af døren.

Smag på Aarhus, et projekt funderet i Aarhus Kommune og støttet af Nordea-fonden, har fået skabt et godt udgangspunkt for børns nysgerrighed over for naturens råvarer sammen med Mikkel. Tak for dit gode arbejde, din indsigt, sparring og inspiration. En klar anbefaling fra os i projektgruppen.”

Pernille Villesen, Citizen relationship & Urban management hos Aarhus kommune, Teknik & Miljø. 

———————

“Jeg har samarbejdet med Mikkel om at udvikle nyt undervisningsmateriale i regi af SPIS! Odense Food Festival og Smag for Livet. Mikkel har med sin stærke faglige baggrund og sin private og professionelle passion for smag og bevidste kvalitetsvalg været det helt rigtige valgt som udvikler og skribent af undervisningsmaterialet “Smagsjagten”.

At samarbejde med Mikkel er trygt og spændende. Mikkel er et af de sjældne mennesker, som både kan arbejde konkret og målorienteret, men som samtidig også kan drømme rigtig stort og som tør at betræde det uprøvede land.

Mikkel leverer og eksekverer professionelt, efter aftale og på et højt niveau og så er han samtidig et enormt behageligt menneske, som det er hyggeligt at være sammen med og som kan omgås alle slags mennesker i alle aldre. Mikkel er gavmild med sin viden og sin tid og er passioneret omkring det han laver, og det smitter. Jeg håber på mere samarbejde med Mikkel i fremtiden”

Tine Gudrun Petersen, Stifter & direktør – SPIS! Odense Food Festival. 

——————-

“Vi fik anbefalet MadMikkel, da vi skulle bruge et underholdende indslag til et personalearrangement, hvor vi også manglede en kok. MadMikkel kunne klare begge dele, så vi fik en særlig aftale om en skræddersyet aften til os med både mad og foredrag. Det blev en underholdende og hyggelig aften med en befriende anderledes rejsefortælling akkompagneret af dejlige retter i en afslappet stemning. Interessante fortællinger fra en rejse hvor vekselvirkningen mellem mødet med nye mennesker og udfordringen ved at rejse alene, stod flot frem. Inspirerende og smittende at mærke udlængslen efter nye horisonter og lysten og trangen til nye smagsoplevelser.
Vi kan på det varmeste anbefale MadMikkel.”

Karin Rasmussen, Arkitema Architects.