En aften i madens eller eventyrets tegn – Måske endda begge dele? Tag f.eks. med på en solocykelrejse til verdens ende! Rejs med gennem kendte og ukendte områder af Europa. Videre til den vindblæste pampas med uventet dansk islæt. Hør om de frygtindgydende og fascinerende Andesbjerge der leder den sidste vej ned til verdens ende i Sydamerika og kampen for at nå målet, Antarktis.

Bliv inspireret til dine egne eventyr, mens der er mulighed for selv at kokkere og smage på nogle af herlighederne fra turen mod Antarktis.
Om din drøm er en forlænget weekend i Prag eller en gåtur til Nordkap, er såmænd lige meget. Men lysten til at komme afsted hurtigst muligt, er der med garanti efter denne aften!

Skal vi lave mad-workshops og fællesspisning inden eller er I mest interesseret i et foredrag? Hvad med at smage på druerne fra Argentina eller Chile? I bestemmer (-:

——————————————————————

“Vores bedste aften i pigeklubbens 22 år var i aftes, jeg kan næsten ikke beskrive det med ord…Du er det mest strålende, smittende og glade menneske jeg har mødt – og når du fortæller om dine store oplevelser, smitter glæden af på os andre!”

Bente Berg – Formand for Pigeklubben Egå.

——————–

“Vi fik anbefalet MadMikkel, da vi skulle bruge et underholdende indslag til et personalearrangement, hvor vi også manglede en kok. MadMikkel kunne klare begge dele, så vi fik en særlig aftale om en skræddersyet aften til os med både mad og foredrag.
Det blev en underholdende og hyggelig aften med en befriende anderledes rejsefortælling akkompagneret af dejlige retter i en afslappet stemning.
Interessante fortællinger fra en rejse hvor vekselvirkningen mellem mødet med nye mennesker og udfordringen ved at rejse alene, stod flot frem. Inspirerende og smittende at mærke udlængslen efter nye horisonter og lysten og trangen til nye smagsoplevelser.

Vi kan på det varmeste anbefale MadMikkel.”

Karin Rasmussen, Arkitema Architects.