Karin Rasmussen, Arkitema Architects.
“Vi fik anbefalet MadMikkel, da vi skulle bruge et underholdende indslag til et personalearrangement, hvor vi også manglede en kok. MadMikkel kunne klare begge dele, så vi fik en særlig aftale om en skræddersyet aften til os med både mad og foredrag. Det blev en underholdende og hyggelig aften med en befriende anderledes rejsefortælling akkompagneret af dejlige retter i en afslappet stemning. Interessante fortællinger fra en rejse hvor vekselvirkningen mellem mødet med nye mennesker og udfordringen ved at rejse alene, stod flot frem. Inspirerende og smittende at mærke udlængslen efter nye horisonter og lysten og trangen til nye smagsoplevelser.
Vi kan på det varmeste anbefale MadMikkel.”

Nina Henriksen, BeatingtheBrain.com og medlem af Mensa.
”Mikkel brænder for mad. Det lyser simpelthen ud af hans øjne igennem hele workshoppen – og det smitter. Hans entusiasme giver én lyst til at prøve vanvittige smagskombinationer og putte ting ind i munden, som man en time tidligere ville have forsvoret kunne ske. Hvis I trænger til at få rykket nogle grænser – både smagsmæssigt og mentalt – kan jeg varmt anbefale Mikkels workshop.”

Troels G. Nysom, Afdelingsleder Gentofte Ungdomsskole.
”Vi havde MadMikkel forbi Gentofte Ungdomsskole til et fantastisk oplæg, om hvordan man tackler udfordringer i alle størrelser og når sine mål – nogle gange via uventede omveje.
Det hele blev fortalt med udgangspunkt i det utrolige eventyr af en rejse han har været afsted på, hvor han cyklede fra Aarhus til Antarktis.
Hvis I har brug for et velfortalt, spændende, følelsesladet og bevægende foredrag til elever i alle aldre, så er det her manden I skal ringe efter”

Nina M. Andersen, Udviklingskonsulent, Hvidovre Kommune.
”Mikkels engagement og nærvær er fængende og inspirerende. Han gør det nemt at relatere egne oplevelser til hans fortællinger om at udfordre sig selv og gå efter guldet.”

Laura Skram, Undervisningsministeriet.
Evalueringen viser stor tilfredshed med din workshop. På en skala fra 1 til 5, hvor 5 er ”I meget høj grad” scorer du i gennemsnit 4,5 på deltagernes tilfredshed med workshoppen. Endnu engang tak fordi du kunne springe til med en – tydeligvis yderst vellykket – workshop.”