profilMit navn er Mikkel Wejdemann. Jeg er 39 år, og når jeg ikke lige er på farten, holder jeg til i Aarhus.

Jeg er inspirator og workshopfacilitator med 19 års erfaring inden for formidling til mindre og større grupper i mange forskellige rammer og sammenhænge.

Jeg har stor erfaring med teambuilding, og har fokus på at give alle en inspirerende, motiverende og spændende oplevelse, der sætter tanker og nysgerrighed i gang.

Ved siden af mit arbejde som MadMikkel er jeg ambassadør og udviklingskonsulent for Coop Danmark A/S’s madprojekt “GoCook“ der hvert år går ud til ca. 160.000 elever i de danske skoler.

Jeg er en Eventyrer med stort E, og er medlem af “De Berejstes Klub”. Jeg har i den forbindelse besøgt 47 lande og 6 territorier fordelt på 6 kontinenter, bl.a. en 11.000 km. lang solocykeltur fra Aarhus til Antarktis.
Der er altid en ny rejse under opsejling!

Jeg er gastronom og er altid på jagt efter nye smagsoplevelser inden for både madens og vinens verden. Derudover laver jeg private små cateringopgaver. Som inspiration nyder jeg at besøge lokale markeder, toprestauranter og snuskede gadekøkkener.

I maj måned 2017 udkom min første kogebog “Vores hav” skrevet med Helle Brønnum Carlsen hos Turbine forlaget.

Bestil bogen her: “Vores Hav”

Jeg er medlem af de “Danske madpublicister”, der arbejder professionelt med formidling og kommunikation af mad, ernæring og/eller opskrifter i diverse medier.

Endeligt har jeg gennem 7 år været efterskolelærer på Risskov efterskole. Her startede jeg og underviste på skolens populære “Mad og Gastronomi” linje. Desuden indgik jeg i skolens udvikling af nye linjer og pædagogiske profil.

Du kan blive lidt klogere på hvad jeg ellers går og laver for tiden ved at klikke ind på min LinkedIn-profil her:

“Mikkel Wejdemann”

Du er naturligvis også meget velkommen til at følge MadMikkel på Facebook eller Instagram.